Maatwerk

STABA Maatwerk ontwerpt en produceert interieurs en meubels op maat. Creativiteit en vakmanschap staan daarbij hoog in het vaandel, evenals een hoge kwaliteit van de producten die we maken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Voor zowel strakke meubels en interieurs als meubilair van sloophout bent u bij ons aan het juiste adres.

Door het gebruik van sloophout kan STABA Maatwerk robuuste en karakteristieke producten maken. Elk product heeft door gebruikerssporen een unieke uitstraling.

Vormgeving

Of het nu een enkel meubel is of een compleet interieur, vormgeving is van uiterst belang. Een juiste uitstraling van het product ontstaat door juiste verhoudingen.

Materiaalgebruik

Om de juiste uitstraling van uw meubel te creëren wordt er bewust gekeken naar het materiaalgebruik. Het materiaalgebruik bepaalt immers de sfeer van het product. We maken gebruik van zowel hoogwaardige materialen als sloophout zoals pallets en steigerplanken.

Afwerking

Voor een professioneel resultaat besteden we aandacht aan de afwerking. We behandelen hout af met olie, was, beits of lak. Met de juiste afwerking kunnen we het meubel een gewenst uiterlijk geven en kunnen we de werking van het hout tegengaan.

Montage

Naast het feit dat we ontwerpen en produceren in onze werkplaats biedt STABA Maatwerk ook een zorgvuldige montage op locatie aan.