Over ons

STABA Maatwerk is een jonge onderneming gevestigd te Groesbeek, ontstaan uit vele hobbymatige uren waarin diverse mooie projecten zijn gerealiseerd. Van meubels en halffabricaten tot decors voor de carnavalsvereniging, diverse mooie projecten zijn in de afgelopen jaren gerealiseerd. Hierbij kwamen we telkens tot de conclusie dat er te veel uren aan besteed werden, vaak onnodige uren. Door onze brede kennis en interesse op het gebied van (werktuig)bouwkunde zijn wij ons gaan verdiepen in CNC machines. In 2016 resulteerde dit in een zelfgebouwde CNC laser graveermachine. Inmiddels hebben we een CNC portaalfrees met een werkbereik van ca. 1250mm x 2500mm en een CNC laser graveer machine met een werkbereik van 1400mm x 1000mm. Door gebruik te maken van deze machines zijn we in staat om snel en nauwkeurig maatwerk te leveren.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

STABA Maatwerk richt zich zowel op de particuliere markt als de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in het CNC lasersnijden graveren en frezen. U kunt bij ons terecht voor zowel groter seriewerk als enkelstuks productie, daarnaast verzorgen wij graag al uw maatwerk. Om een idee te krijgen van de producten die wij graag voor u zouden produceren, vragen wij u een kijkje te nemen op onze Inspiratie pagina.

Ontwerp

STABA Maatwerk beschikt over de nieuwste software waardoor 2D en 3D ontwerp volledig kan worden verzorgd.

CNC Frezen

Met onze geavanceerde 3 assige CNC freesmachine kunnen wij de meest complexe producten voor u realiseren.

CNC Lasersnijden

Met onze CNC lasergraveermachine kunnen wij diverse materialen snijden en graveren.

Maatwerk

  • Meubels en meubelonderdelen
  • Logo’s
  • Naamplanken
  • Voor zowel zakelijke als particuliere klanten
  • Halffabricaten

Wat betekent CNC?

Het woord “CNC” vindt u vaak terug op onze website, maar wat betekent dit nu eigenlijk? CNC is de afkorting van ‘Computer Numeric Control’, het computergestuurd aansturen van machines. Dit wil zeggen dat onze machines werken met digitale bestanden welke voortkomen uit de 2D en 3D tekeningen. Het grote voordeel van deze digitale input is dat de machine zijn bewegingen uiterst nauwkeurig uit kan voeren, en dat de kans op fouten dus aanzienlijk wordt verminderd.